Foiegras mousse

Print Friendly, PDF & Email
Foiegras mousse, 4.0 out of 6 based on 2 ratings
GD Star Rating
loading...

 

Denne apetittvekkeren smelter p? tungen og lar ?ynene rulle!

Vi fikk den servert som en appertizer under v?r reise med DFDS og likte den s? godt at vi spurte pent om oppskriften for ? dele den med dere.

Den er enkel ? lage men det tar litt tid. Du starter med ? lage en terrin. Den kan selvf?lgelig kj?pes ferdig, men her f?r du oppskriften fra bunnen av.

P? en foie gras bruker du ca 1 cl muscat vin og 1 cl god cognac. Litt mer muscatvin enn cognac. Mariner foie gras i 12 timer f?r du presser den i en liten smurt ildfast form og baker den i ovnen. 60 grader i ca 20 minutter.

N?r terrinen er avkj?lt er den klar til servering. Den kan serveres med tilbeh?r slik den er, eller du kan g? videre og lage den til en mousse.

Visp like deler creme fraiche og kremfl?te med finrevet syrlig eple. Mos terrinen myk og bland den inn i kremen. Smak til med salt og pepper.

Serveres med salat, balsamicoreduksjon, noen s?dmefylte b?r og litt t?rket sjal?ttl?k.

Foiegrasmousse

av Publisert

  • Gi: 1 porsjon (4 Portioner)
  • Forberedelser:
  • Tilberedning:
  • Klar på:

En liten appetittvekker til 4 personer

Ingridienser

    Instruksjoner

    No instruction.

    12345 (No Ratings Yet)
    Loading...