Ferske v?rruller

Print Friendly, PDF & Email
Ferske v?rruller, 3.5 out of 6 based on 2 ratings
GD Star Rating
loading...

Begynner du ? bli lei av wraps i alle mulige varianter eller har du pr?vd ? fylle pannekaker med alt fra vaniljekrem til kongekrabbe? Da er det kanskje p? tide ? teste ut ferske v?rruller. Dette er mer til inspirasjon, enn ? anse som en oppskrift. H?per du lar deg inspirere!

Ferske v?rruller lager du med rispapir. Rispapir kan du skaffe i de st?rre daglivareforetninger, men det er billigere om du g?r til en asiatisk forretning. Rispapir kan v?re litt vanskelig ? jobbe med. Trikset er at du s? vidt skal legge det i bl?t lenge nok til at det begynner ? bli mykt og enkelt lar seg legge utover p? et fuktig kj?kkenh?ndkle. Litt for lenge og det klistrer seg sammen, litt fort kort og det vil knekke n?r du lager v?rrullene.

Det er nesten ikke grenser for hva du kan fylle disse med. And, kylling ,reker, bl?skjell, salmalaks, pulled pork, grillribbe og biff. N?r det kommer til gr?nnsaker er det bare ? slippe seg l?s. Du kan for eksempel bruke agurk, v?rl?k, gulrot, litt umoden mango, avokado, granateple og salat. Jeg synes at det er en fordel ? strimle alt fint. Da slipper du ? stikke hull p? det delikate rispapiret. Det er ogs? godt ? ha i litt glassnudler som du hakker opp.

Hoisin og sweet chilisauce er gode sauser, eller du kan lage din egen!

N?r du skal lage v?rrullene begynner du med ? legge fyllet i en stripe p? rispapiret. Pass p? at det er igjen noen centimeter til bretten. Ha litt saus over. Brett rispapiret inn fra venstre. Brett s? inn nederste halvdel over fyllet. Gjenta med ?verste halvdel.

Ferske v?rruller Oppskrift

av Publisert

  Begynner du ? bli lei av wraps i alle mulige varianter eller har du pr?vd ? fylle pannekaker med alt fra vaniljekrem til kongekrabbe? …

  Ingridienser

  No ingredient.

  Instruksjoner

  No instruction.

  12345 (No Ratings Yet)
  Loading...