Et pusterom i hverdagen.

Print Friendly, PDF & Email
Et pusterom i hverdagen., 6.0 out of 6 based on 1 rating
GD Star Rating
loading...

Alle trenger ett pusterom

Kjenner du f?rjulsstresset komme snikende? Er du lei av det samme kjedelige kj?pesenteret? De samme gamle kjedebutikkene? Har hverdagene litt for h?yt tempo og kvelden altfor f? timer?

Slik f?ler i hvertfall jeg det. Hverdagen tar opp tiden og dagene er like. Vinterm?rket har tatt over og den evige jungelen av julegaver st?r p? trappene.

Jeg trenger luft, fritid og inspirasjon. Jeg trenger noe nytt, noe im?tekommende. Noe som gir meg et pusterom til bare ? v?re meg og bare v?re kj?reste.

Heldigvis er l?sningen enklere enn jeg trodde! DFDS har daglige avganger fra Oslo til K?benhavn p? sine to skip Pearl Seaways og Crown of Scandinavia. Ombord er b?tene nylig totalrenovert og fokuset p? avslapping, luksus og nydelig mat er i fokus. Du rekker b?ten om du drar litt tidligere fra jobb. Etter knappe 2 d?gn i paradis, kommer du tilbake til norsk jord med mer overskudd og lavere skuldre enn n?r du dro. Cruisene starter p? bare 500,- pr person tur/retur, det skal godt gj?res ? f? reise, to overnattinger og en lang dag i K?benhavn for mindre enn det.

For ikke ? snakke om K?benhavn som er en av mine favorittbyer. Jeg har studert der og kjenner byen godt. Alt er bra med K?benhavn. B?de milj?et, maten, shoppingen, menneskene, utelivet, stemningen, kulturen og musikken matcher hverandre perfekt. Det er en perle av en by som bare venter p? ? forf?re deg! F?rjulsshopping i K?benhavn sl?r mange av de andre storbyene i Europa. Reiser du med DFDS f?r du hele 7 timer i denne fantastiske byen.

Min mann og jeg reiser p? l?rdag og skal p? mat og vin cruice. Jeg gleder meg veldig til ? f? et pusterom i hverdagen, bli vartet opp ? sove godt. Nyte K?benhavn p? sitt beste. Jeg skal teste ut alt slik at du kan f? en bred tilbakemelding n?r jeg kommer ned p? moder jord fra min rosa sky.

 

F?lg turen v?r p? Instagramfeeden.

Skrevet i samarbeid med DFDS Seaways

 

Spent klem fra Blomsterposehode nr 5.

12345 (No Ratings Yet)
Loading...