Elg indrefilet med viltsaus

Print Friendly, PDF & Email
Elg indrefilet med viltsaus, 5.2 out of 6 based on 6 ratings
GD Star Rating
loading...

N? er det h?ysessong for elg, ettersom at det har kommet masse elg i de tusen hjem. I dag var faktisk f?rste gang jeg har laget og smakt elg indrefilet. Jeg kj?pte en halv elg for en ukes tid siden, og skj?nner at jeg har gjort et godt kj?p. Makan til deilig kj?tt spiser du ikke hver dag!

Jeg tok den ut av fryseren i g?r og lot den tide i kj?leskapet. Jeg pakket den ut og la den i romtemperatur en god time f?r jeg skulle steke den og la eineb?r og timiankvister rundt fileten. Dette for ? skape litt mer smak av selve kj?ttet. I denne retten er det sausen som tar tid. ca. 40 minutter Se under.

 

Helstekt elg indrefilet

av Publisert

 • Gi: 2-3 Portioner
 • Forberedelser:
 • Tilberedning:
 • Klar på:

Utrolig m?rt og godt kj?tt med en smaksbombe av en sause til

Ingridienser

  Instruksjoner

  No instruction.

  Allergi og Diett: Glutenfri

  12345 (No Ratings Yet)
  Loading...