Den Internasjonale Restaurant Dagen

Print Friendly, PDF & Email
Den Internasjonale Restaurant Dagen, 3.5 out of 6 based on 2 ratings
GD Star Rating
loading...

Med nordmenns ?kende interesse for mat og kvalitet, er det mange som b?rer p? en dr?m om en gang ? starte sin egen restaurant. N? har du endelig sjansen!

Fakta om Restaurant Day
Tidligere dager:
Den 19. august 2012:
782 restauranter rundt omkring i hele verden.Den 19. mai 2012:
711 restauranter i 19 land.Den 4. februar 2012:
over 300 restauranter i 12 land.

Den 19. november 2011:
over 300 restauranter i 50 byer.

Den 18. august 2011:
over 200 restauranter i fire land.

Den 21. mai 2011:
40 restauranter i 13 byer.

Den f?rste Restaurant Day ble organisert 21. mai 2011 i Helsinki, Finland.

Nylig kom jeg over «Restaurant Day» og deres gren i Norge. De arrangerer, for f?rste gang i Norge, «Den Internasjonale Restaurantdagen» f?rstkommende l?rdag 17.11.

Alle som har lyst oppfordres av organisasjonen «Restaurant Day Oslo» ? sette opp en liten pop-up restaurant i hagen, stuen, garasjen eller der det m?tte passe.

P? deres nettsider kan du registrere og markedsf?re din restaurant og du kan motta deres «kit.»

 

Hvorfor skal man sette opp en restaurant for en dag?

F?rst og fremst fordi det er moro. Interessen for god mat er ?kende blant Oslos befolkning og tilskudd som Mathallen p? Vulkan bidrar blant annet til dette.
Restaurant Day handler om ? dele gleden av god mat og hyggelige opplevelser knyttet til mat og kultur. Pop-up restauranter er en voksende trend blant annet i London og New York, tiden er n? moden til ? lansere konseptet i Norge.

Hvem er det som kan sette opp en slik restaurant?

Hvem som helst kan ?pne en restaurant p? denne dagen. I Norge er det ildsjeler opptatt av god mat og den gode spiseopplevelsen som st?r bak konseptet.
Alt arbeid for ? bringe Restaurant Day til Norge er ul?nnet.

Find din n?rmeste Restaurant Day p? http://www.restaurantday.org/find/

12345 (No Ratings Yet)
Loading...