Croques Monsieur

Print Friendly, PDF & Email
Croques Monsieur, 6.0 out of 6 based on 2 ratings
GD Star Rating
loading...

N?r man kommer hjem etter en lang dag i skogen sammen med barna, frister det ikke bestandig ? dra i gang en enorm middag. Det var n?rmest en lykkef?lelse da jeg ?pnet kj?kkenskapet og oppdaget at vi hadde alt for mye br?d der inne. Br?d som er noen dager gammelt kan man bruke til ? lage mye godt slik som; br?dpudding, arme riddere, krutonger, br?d gratinert med ost til l?ksuppe, tykningsmiddel i suppe og mye mer. Denne gangen falt valget p? Croques Monsieur.

Croques monsieur er skikkelig tr?stemat. Det er noe med den fantastiske kombinasjonen av eggete br?d, skinke og smeltet ost som ufrivillig f?r meg til ? kroe meg sammen og si mmmm. Det er en rett som p? en ypperlig m?te lar deg bruke diverse osteskalker du m?tte ha og gammelt br?d du ellers ville ha kastet. At denne enkle retten er s? skammelig god er nesten en forn?rmelse mot gastronomiske luksusvarer. Hadde jeg f?tt valget mellom ? leve p? russisk kaviar eller dette resten av livet, hadde croquen g?tt av med en brakseier. Du kan endre smakssammensetningen i denne retten i det uendelige ved ? bruke forskjellige oster og krydder. Pr?v deg frem og finn din favoritt!

Croques Monsieur Oppskrift

av Publisert

 • Gi: 4 Portioner
 • Forberedelser:
 • Tilberedning:
 • Klar på:

Krydderne jeg bruker i eggblandingen er mine favoritter. Pr?v deg frem med det du liker! Jeg er ogs? glad i ? sm?re skivene med sennep.

Ingridienser

  Instruksjoner

  No instruction.

  12345 (No Ratings Yet)
  Loading...