Croques Monsieur

Print Friendly, PDF & Email
Croques Monsieur, 6.0 out of 6 based on 2 ratings
GD Star Rating
loading...

N?r man kommer hjem etter en lang dag i skogen sammen med barna, frister det ikke bestandig ? dra i gang en enorm middag. Det var n?rmest en lykkef?lelse da jeg ?pnet kj?kkenskapet og oppdaget at vi hadde alt for mye br?d der inne. Br?d som er noen dager gammelt kan man bruke til ? lage mye godt slik som; br?dpudding, arme riddere, krutonger, br?d gratinert med ost til l?ksuppe, tykningsmiddel i suppe og mye mer. Denne gangen falt valget p? Croques Monsieur.

Croques monsieur er skikkelig tr?stemat. Det er noe med den fantastiske kombinasjonen av eggete br?d, skinke og smeltet ost som ufrivillig f?r meg til ? kroe meg sammen og si mmmm. Det er en rett som p? en ypperlig m?te lar deg bruke diverse osteskalker du m?tte ha og gammelt br?d du ellers ville ha kastet. At denne enkle retten er s? skammelig god er nesten en forn?rmelse mot gastronomiske luksusvarer. Hadde jeg f?tt valget mellom ? leve p? russisk kaviar eller dette resten av livet, hadde croquen g?tt av med en brakseier. Du kan endre smakssammensetningen i denne retten i det uendelige ved ? bruke forskjellige oster og krydder. Pr?v deg frem og finn din favoritt!

Croques Monsieur Oppskrift

av Publisert

  • Gi: 4 Portioner
  • Forberedelser:
  • Tilberedning:
  • Klar på:

Krydderne jeg bruker i eggblandingen er mine favoritter. Pr?v deg frem med det du liker! Jeg er ogs? glad i ? sm?re skivene med sennep.

Ingridienser

    Instruksjoner

    No instruction.

    12345 (No Ratings Yet)
    Loading...
    • PernilleBerg

      Denne skal lages til frokost i morgen. 🙂 H?res veldig, veldig godt ut!

    • Heidi Dupouey-Knutsen

      Ikke for ? v?re masete og s?r men s? vidt jeg vet er forskjellen p? croque monsieur og croque madame at monsieur er uten egg…

    • Don Valentin Tomac

      Noen ganger dyppes den i egg og andre ikke Croque Madame serveres med speilegg p? toppen.

    • Piet Deprez

      og Croque Hawai med skive ananas p? toppen under egget.

    • May-lisbet Andersen

      Herlig:))

    • Pernille Berg

      Mmm… Veldig godt! 🙂