Caff? in forchetta, toscansk kaffepudding med fennikelfr?krem

Print Friendly, PDF & Email
Caff? in forchetta, toscansk kaffepudding med fennikelfr?krem, 6.0 out of 6 based on 3 ratings
GD Star Rating
loading...

Direkte oversatt betyr ?caff? in forchetta? kaffe p? gaffel. I likhet med for eksempel karamellpudding bakes den i ovn. Du kan velge om du ?nsker ? lage karamell til ? ha i formene. Jeg lager den b?de med og uten, litt etter hum?ret.Den skal i likhet med karamelpudding bakes i vannbad. S?rg for at du har varmet vannet f?r du setter formene i ovnen.

N?r jeg lager krem pleier jeg ? smakssette den. Til kaffe og sjokolade desserter synes jeg at den lakrisaktige smaken fra fennikelfr? er godt. Er det for eksempel til en eplekake eller p?reterte, smakssetter jeg ofte med nyst?tt kardemomme.

Caffe in Forchetta med fennikelfr?krem

av Publisert

 • Gi: 8 Portioner
 • Forberedelser:
 • Tilberedning:
 • Klar på:

Denne oppskriften er ikke veldig komplisert. Det som krever litt innsats er ? f? karamellen riktig. Kremen er som en vanlig fl?tekrem, alt du trenger ? gj?re er ? smakssette den med nyst?tte fennikelfr?.

Ingridienser

  Instruksjoner

  No instruction.

  12345 (No Ratings Yet)
  Loading...