Brownieskake med valn?tter, appelsinskall og fennikelfr?

Print Friendly, PDF & Email
Brownieskake med valn?tter, appelsinskall og fennikelfr?, 6.0 out of 6 based on 2 ratings
GD Star Rating
loading...

Det er nesten litt forbausende hvor likt brownies smaker. Nesten uansett hvor du g?r, smaker de stort sett av en ting, sjokolade. Jo da, det er forskjeller. Noen inneholder n?tter, andre ikke. Noen har melis p? toppen andre en eller annen for glasur. Denne brownien, eller sjokoladekaken om du vil er aromatisert med appelisnskall. Pr?v denne neste gang sjokoladesuget setter inn.

Som tilbeh?r valgte jeg denne gangen ? bruke gresk yoghurt. Den er r?rt sammen av 2 dl yoghurtmed en ss honning og fr?ene fra et granateple.

Brownieskake med valn?tter, appelsinskall og fennikelfr?

av Publisert

 • Forberedelser:
 • Tilberedning:
 • Klar på:

Det er nesten litt forbausende hvor likt brownies smaker. Nesten uansett hvor du g?r, smaker de stort sett av en ting, sjokolade. Jo da, det er forskjeller. Noen inneholder n?tter, andre ikke. Noen har melis p? toppen andre en eller annen for glasur. Denne brownien, eller sjokoladekaken om du vil er aromatisert med appelisnskall. Pr?v denne neste gang sjokoladesuget setter inn.

Ingridienser

  Instruksjoner

  No instruction.

  12345 (No Ratings Yet)
  Loading...