Verdens beste hamburgerbr?d

Print Friendly, PDF & Email
Verdens beste hamburgerbr?d, 4.3 out of 6 based on 3 ratings
GD Star Rating
loading...

Hver gang jeg tenker at jeg endelig har funnet den aller beste oppskriften p? et eller annet, kommer jeg over noe nytt og enda bedre. Jeg har tidligere tuklet litt med hamburgerbr?d og de ble skikkelig gode. Disse er derimot fantastiske!

Verdens beste hamburgerbr?d

Verdens beste hamburgerbr?d

Kanskje er dette «verdens beste hamburgerbr?d». Disse hamburgerbr?dene blir luftige, men likevel litt tunge med en utrolig myk og n?rmest bl?t struktur. Det blir litt feil ? kalle disse hamburgerbr?dene for brioche. Man bruker hverken melk eller vann i en ekte brioche, kun sm?r og egg, men briochelignende er de definitivt. Herlig mild fylde av egg og sm?r.

 
 

Ingridienser
 • #ingredient#

Instruksjoner
 1. #instruction#

 

Verdens beste hamburgerbr?d

av Publisert

  Hver gang jeg tenker at jeg endelig har funnet den aller beste oppskriften p? et eller annet, kommer jeg over noe nytt og enda bedre. …

  Ingridienser

   Instruksjoner

   No instruction.

   12345 (No Ratings Yet)
   Loading...