F?lg oss!

Print Friendly, PDF & Email
F?lg oss!, 6.0 out of 6 based on 1 rating
GD Star Rating
loading...

Hva kan du vente deg fra hjemmekokklauget.no fremover?

Jo, i tillegg til unike personligheter, varme og brennende matengasjement, vil du her kunne f? masse inspirasjon.

Vi er fem mennesker som alle skal blogge rett fra hjertet. Fra oss til deg. Vi vil inspirere deg til ? ville g? p? kj?kkenet, ?pne kj?leskapet og tenke nytt. Vi vil bruke humor og personlighet og gj?re god mat g?y og tilgjengelig.

 

OPPSKRIFTSKORT

Hovedbildet i innleggene v?re er noe vi har valgt ? kalle «oppskriftskort». Disse kan enkelt printes ut, slik at du alltid kan ha de tilgjengelig der du lager mat. De skal sammenfatte retten i korte trekk. Printer du ogs? ut oppskriften kan denne enkelt limes bak og vips vil du etter en tid ha en flott samling av inspirerende retter i forskjellige kategorier.

Noe av grunnen til at vi er fem ulike personer, er at vi ogs? har ulike «spesialfelt». Dette gj?r at du skal finne en uvanlig bredde p? bloggen v?r. Her vil du finne alt fra de lekreste kaker og desserter, til bakst og luksusmat. Fra fisk og sj?mat, til kj?tt og vilt. Vi hjelper deg med helheten. Alt du trenger ? vite fra A til ?.

Vi kan selvf?lgelig leies ut til ditt event. Stort eller lite. Vi har allerede v?rt samlet p? et. Det skal du f? vite mer om etterhvert.

Et av medlemmene v?re skal p? mat og vincruise i helga og skal selvf?lgelig blogge derfra. To andre skal treffes for ? gj?re noe helt spesielt og dessertspesialisten v?r er denne uken invitert hjem til en kjendis.

Vi h?per du f?lger oss! Vi gleder oss veldig!

12345 (No Ratings Yet)
Loading...