GD Star Rating
loading...
loading...
Denne kan lages liten, og den kan lages stor. Uansett er dette en smaksbombe som passer i enhver anledning.
Du trenger daggammelt br?d, fersk buffalomozzarella, litt salt, pepper, olivenolje og balsamico. I tillegg til tomatsalaten da, en ekte smaksbombe.
N?r du har laget Bruchetta og tomatsalat, anretter du bruchettaen med en rikelig tomatsalat, en skive buffalomozzarella, noen dr?per olivenolje og balsamico. Str? over litt salt og pepper f?r du serverer.
Bruchetta
Forberedelsestid
Tilberedelsestid
Total tid
Forfatter: Hjemmekokklauget
Oppskrifttype: Fingermat
Antall: 4-6
Ingridienser
- 4 skiver br?d
- 1 fedd hvitl?k
- 2-3 ss olivenolje
- 2 ts maldonsalt
Instruksjoner
- Del skivene i passende biter, fjern skorpene. Gni skivene med hvitl?ksfeddet, press feddet og fordel det over skivene. Str? over litt maldonsalt, og rikelig olivenolje.
- Stekes i ovnen p? bakepapir og rist. Gjerne under grill i 3-7 minutter. N?r de er litt lys gyldne. Ta de ut, snu skivene og gjenta stekingen p? andre siden. Ta de ut og la de t?rke.
Tomatsalat
Forberedelsestid
Tilberedelsestid
Total tid
Forfatter: Hjemmekokklauget
Oppskrifttype: Fingermat
Antall: 6
Ingridienser
- 1 pakke solt?rket tomat
- ⅓ trekant parmesan
- 1 neve pinjekjerner
- 2 fedd hvitl?k
- ca 1,5 dl olivenolje
- salt
- pepper
- 1 boks cherrytomater
- 2 ss sukker
- 1 ts salt
- 4 ss rapsolje
Instruksjoner
- Ha cherrytomater, sukker, salt og olje i en liten kjele og kok de til de er m?re ca 10 minutter.
- Mens cherrytomaten koker har du solt?rket tomat, pinjekjerner, parmesan, hvitl?k, salt, pepper og olje i en blender, og kj?r til en pesto. Du kan eventuellt bruke stavmikser.
- La cherrytomatene avkj?le seg litt, og l?ft de ut av kjelen og mos de inn i pestoen.
- Smak til med salt og pepper
- Dermed er tomatsalaten klar til servering